Wat doet een virtuele assistent

Misschien weet u nog niet wat uw virtuele assistent voor u kan betekenen.  Graag willen we u verder uitleg geven over wat uw virtuele assistent precies is en waar deze u mee kan helpen.

Veel ondernemers kampen met drukte in hun bedrijf. Hierdoor komen zakelijke- en privé-verplichtingen soms met elkaar in het gedrang. In deze gevallen kan de ondersteuning van uw virtuele assistent uitkomst bieden. 

Uw virtuele assistent is niet fysiek werkzaam op- of in dienst van uw organisatie, maar kan door middel van uiteenlopende digitale hulpmiddelen u op afstand ondersteuning bieden, precies waar u dat nodig heeft. Deze ondersteuning kan, geheel naar wens, op structurele of op projectbasis zijn. Waar ook ter wereld, op de momenten dat u het nodig heeft!

Met een virtuele assistent heeft u een betrouwbare en efficiënte hulp altijd dicht bij u. Zo kunt u door blijven gaan met dat wat u belangrijk vindt. 

Er zijn ondernemers die structureel administratieve ondersteuning nodig hebben met bijvoorbeeld facturering of het bijhouden van de mailbox. 

U kunt uw virtuele assistent ook projectmatig vragen om bijvoorbeeld een aandeelhoudersvergadering te organiseren, of u te ondersteunen bij uw bedrijfsovername. 

Door de ondersteuning van uw virtuele assistent heeft u als ondernemer meer overzicht in uw werkzaamheden, meer focus op dat wat voor u belangrijk is en daardoor kunt u uw kostbare tijd besteden aan zaken die voor u echt belangrijk zijn, zonder in te leveren op de kwaliteit van uw organisatie en uw privéleven. 

Als kers op de taart is uw virtuele assistent een volwaardige sparringpartner. U bent tenslotte beiden ondernemer en weet beiden wat het ondernemen inhoudt. Uw virtuele assistent zal dan net dat stapje extra zetten om uw organisatie te laten slagen.

Chat openen
1
Kunnen wij u ergens bij helpen?
Welkom bij Scrinia. We willen u graag persoonlijk ontzorgen. Neem gerust contact op met ons als u vragen heeft.