Particuliere klanten


Veel mensen zien ieder jaar weer op tegen de aangifte inkomstenbelasting. Vooral de verschillende wetten en regels die er gelden maken het soms lastig en tijdrovend om de aangifte in te vullen of men verliest het overzicht in de verschillende aftrekposten, kortingen en toeslagen.

Ook kunnen leuke en vervelende omstandigheden invloed op de aangifte inkomstenbelasting hebben zoals (ver)bouwen, samenwonen, huwelijk, scheiding of overlijden.

U kan als ouders of grootouders vragen hebben over schenkingen aan uw (klein)kind voor bijvoorbeeld studie, een huis of een eerste auto.

 

 

We begrijpen maar al te goed dat u behoefte aan persoonlijk contact met iemand waarmee u al uw wensen en problemen wilt bespreken. Scrinia helpt hier graag mee. Niemand wil immers onnodig geld mislopen.

 

 

Scrinia helpt u natuurlijk ook graag als particulier bij uw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Ook bij al uw andere financiële en fiscale vragen en uitdagingen kunt u bij ons terecht.

Mocht u onverhoopt door persoonlijke omstandigheden niet in staat zijn uw administratie te voeren of mocht u problemen uit het verleden hebben, zijn wij de aangewezen persoon om met u samen inzicht te krijgen en alles in kaart te brengen. Vervolgens zullen we samen met u en andere partijen kijken naar een voor u meest passende oplossing.

 

 

 

 

Chat openen
1
Kunnen wij u ergens bij helpen?
Welkom bij Scrinia. We willen u graag persoonlijk ontzorgen. Neem gerust contact op met ons als u vragen heeft.