Digitaal kantoor

Scrinia streeft ernaar om zoveel mogelijk digitaal haar werkzaamheden te doen. Door onze digitale werkwijze, kunnen we u op een eenvoudige manier helpen en heeft u daarnaast voortdurend zicht op de financiële situatie van uw bedrijf of instelling. Wel zo makkelijk toch?

Daarnaast kunnen wij u met onze softwareprogramma’s op verschillende wijzen ondersteunen om snel en eenvoudig uw bonnen, offertes en facturen digitaal te versturen. Zo raakt u geen documenten meer kwijt en bent u ervan verzekert dat u altijd de volledige en complete administratie aanlevert. 
Daarnaast hebben u en de boekhouder altijd zich in alle documenten. Hierdoor kunnen we u sneller en beter helpen en van alle informatie voorzien. 

Samen met u kijken we graag naar een passende oplossing die voor u werkbaar is. Klik gerust op de programma’s hiernaast om een beeld te krijgen van de verschillende programma’s waar wij mee werken en goede ervaringen mee hebben.  

En mocht u toch de voorkeur geven aan uw administratie op papier? Ook dan bent u welkom bij ons. 

 

 
Met de app van Basecone kunt u razendsnel foto’s van facturen en bonnen maken die automatisch in het boekhoudsysteem worden opgeslagen en verwerkt kunnen worden.
Snelstart is een eenvoudige en betaalbare oplossing voor het digitaal verwerken van de administratie. Met Snelstart heeft u als ondernemer voortduren zicht op uw administratie.

Software Gemak is leverancier van slimme softwareoplossingen voor het mkb en de grootzakelijke markt.
Nmbrs is het programma voor HR en salarisdiensten.
WeFact is een zeer gebruiksvriendelijk programma voor het opstellen van facturen, offertes en crediteurenbeheer.
 

 

 

 

 

Mollie is een Nederlandse Payment Service Privider die als tussenpersoon fungeert bij betalingen tussen klant en bedrijf. Als u klanten digitaal wilt laten betalen met bijvoorbeeld IDeal, Paypal of Creditcard, dan verzorgt Mollie als tussenpersoon deze betalingen. Met Mollie Payments betalen klanten doorgaans veel sneller.

 

 


Ook klanten die werken met andere softwareprogramma’s nodigen we graag uit om samen naar de mogelijkheden te kijken. 

 

Chat openen
1
Kunnen wij u ergens bij helpen?
Welkom bij Scrinia. We willen u graag persoonlijk ontzorgen. Neem gerust contact op met ons als u vragen heeft.